lessphp fatal error: load error: failed to find /www/htdocs/seva/wp-content/themes/theme52268/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /www/htdocs/seva/wp-content/themes/theme52268/style.less ANBI | SEVA | Sociaal Educatief Kunst- en Volksacademie

ANBI

Stichting Sociaal Educatief Kunst en Volks Academie heeft een ANBI-status, dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer info over wat dat inhoudt vind je hier: www.daargeefjeom.nl/wat-is-een-anbi/ en bij belastingdienst.nl natuurlijk.

Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om aan Stichting Sociaal Educatief Kunst en Volks Academie te schenken. Je mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Ook daarover kun je meer lezen op de site www.daargeefjeom.nl. Onderstaand vind je voor Stichting Sociaal Educatief Kunst en Volks Academie de ANBI-gegevens op een rij.

Stichting Sociaal Educatief Kunst en Volks Academie

Carelshavenstraat 7
2541CN Den Haag
info@seva.nl | www.seva.nl

IBAN: NL53 ABNA 0466639252
BIC: ABNANL2A
Inschrijvingsnummer KvK : 41159199
Fiscaal nummer (RSIN): 804 18 02 83

[/mp_row